Acer Aspire C27-962 I5620 NL All-in-one PC | 4710180901603

De Acer Aspire C27-962 I5620 All-in-One PC is uitgevoerd met een Intel Core i5 processor, 8 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 512GB SSD schijf.
Kenmerken van de Acer Aspire C27-962 I5620:
* Dankzij de Intel Core i5 processor geschikt voor intensief gebruik
* Moeiteloos multitasken met 8 GB RAM
* Grote opslagcapaciteit en snel opstarten met 512 GB SSD
* All-In-One: beeldscherm en desktop in één apparaat
Intel Core i5 processor
Een Intel Core i5-processor is ontworpen voor iedereen die wat meer uit zijn computer wil halen. Wil je bijvoorbeeld je mooiste foto’s bewerken in Lightroom, Photoshop of Capture Pro, meerdere Word-bestanden tegelijk gebruiken of een beetje casual gamen, dan kan een computer met een Intel Core i5-processor een geschikte keus zijn.
8GB RAM werkgeheugen
Multitasken gaat moeiteloos dankzij het werkgeheugen van 8 GB RAM, zonder problemen kan je zware taken verrichten. Wil je bijvoorbeeld foto’s en video’s kunnen bewerken of lichte games spelen, het is allemaal mogelijk met 8 GB RAM.
512GB SSD geheugen
Met 512 GB aan opslagcapaciteit heb je meer dan genoeg ruimte om alle documenten, foto’s, video’s en software op te slaan. De stabiliteit van de SSD zorgt voor een snelle opstarttijd en hierdoor is de computer ook meer geschikt om met bijvoorbeeld foto- en videobewerkingssoftware te werken.
All-in-One PC
Ideaal voor wanneer je weinig ruimte hebt en toch wilt kunnen werken op een groot scherm: de All-in-One pc. Hierbij zijn het beeldscherm en de computer samengevoegd tot één stijlvol apparaat.
Alle Acer desktops ()  Intel Core i5 desktops ()  Alle All-In-One pc's ()

Prijs: 999.00  (klik hier voor meer informatie)