Asus ROG Strix G35CZ-NL014T Desktop | 4718017784672

De Asus ROG Strix G35CZ-NL014T desktopis uitgevoerd met een Intel Core i9 processor, 16 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 2000GB SSD schijf.
Kenmerken van de Asus ROG Strix G35CZ-NL014T:
* Met de Intel Core i9 processor is de desktop geschikt voor intensief gebruik en gamen
* Met 16 GB werkgeheugen gaat multitasken moeiteloos, ook als je zware software aan het draaien bent
* Snel opstarten en een enorme opslagcapaciteit met 2000 GB SSD
Intel Core i9 processor
De processor voert alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer iets te laten doen, van het registreren van een simpele muisklik tot het reageren op een karakter in een grootse virtual-realitygame. Een Intel Core i9-processor is dé processor voor iedereen die heel veel van zijn computer vraagt. Bewerk je veel video’s, moet je computer complexe berekeningen uitvoeren of speel je veel zware games, dan is een computer met een Intel Core i9-processor de beste keus.
16GB RAM werkgeheugen
Vrijwel alles gaat moeiteloos met het enorme werkgeheugen van 16 GB RAM. Foto’s en video’s bewerken met zware software, de nieuwste games spelen en snel schakelen tussen verschillende software en/of taken is allemaal geen probleem.
2000GB SSD geheugen
Maak je veel foto’s, wil je je games kunnen installeren of heb je veel ruimte nodig voor allerlei software; dan heb je een grote opslagcapaciteit nodig. Deze computer beschikt over 2 TB (2000 gigabyte) aan opslagruimte, nu hoef je niet meer bang te zijn voor een volle schijf. De grote capaciteit is ideaal voor wanneer je gebruik gaat maken van software voor foto- en videobewerking.

Alle Asus desktops ()  Intel Core i9 desktops ()

Prijs: 2999.00  (klik hier voor meer informatie)