Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG032T Laptop – | 4718017869560

De Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG032T is uitgerust met een 17,3 inch Full HD beeldscherm. De Windows 10 laptop is uitgevoerd met een Intel Core i7 processor, 32 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 1000GB SSD schijf.
Kenmerken van de Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG032T:
* Met de Intel Core i7 processor is de laptop geschikt voor intensief gebruik
* Zware software of de nieuwste games: geen probleem met 32 GB RAM
* Op het grote 17,3 inch scherm is alles perfect te zien
* Snel opstarten en een enorme opslagcapaciteit met 1000 GB SSD
17,3 inch beeldscherm
Het grote voordeel van een laptop is dat je hem altijd mee kan nemen, en met een 17 inch laptop kan dit heel gemakkelijk. Op het scherm van een 17 inch laptop weet je zeker dat je alles perfect kan zien en meer dan voldoende werkruimte hebt voor al je taken. Gebruik je je laptop vooral thuis of op kantoor en wil je daar niet gebonden zijn aan een bepaald bureau, dan kan een 17 inch laptop een fijne keuze zijn.
Intel Core i7 processor
De processor voert alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer iets te laten doen, van het registreren van een simpele muisklik tot het reageren op een karakter in een grootse virtual-realitygame. Een Intel Core i7-processor is een geschikte processor voor iedereen die veel van zijn laptop vraagt. Bewerk je veel video’s, moet je laptop complexe berekeningen uitvoeren of stap je graag in de virtuele wereld van jouw favoriete game, dan is een laptop met een Intel Core i7-processor een slimme keus.
1000GB SSD geheugen
Maak je veel foto’s, wil je je games kunnen installeren of heb je veel ruimte nodig voor allerlei software; dan heb je een grote opslagcapaciteit nodig. Deze laptop beschikt over 1 TB (1000 gigabyte) aan opslagruimte, nu hoef je niet meer bang te zijn voor een volle schijf. De grote capaciteit is ideaal voor wanneer je gebruik gaat maken van software voor foto- en videobewerking.
Windows 10
Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit.

Alle Asus laptops ()  Intel Core i7 laptops ()  Gaming laptops ()

Prijs: 3449.00  (klik hier voor meer informatie)