AVM Fritz! router Box 7590 Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) | 4023125029998

High-end-thuisnetwerk met 4 x 4 Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX). De AVM FRITZ!Box 7590 AX Edition International met innovatieve Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) brengt razendsnelle Wi-Fi naar het thuisnetwerk. De nieuwe Wi-Fi-standaard Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) is nóg sneller en duidelijk efficiënter: meerdere parallelle toepassingen zoals 4K-streams, beeldbellen en cloudtoepassingen kan de FRITZ!Box 7590 AX moeiteloos aan. Dankzij toekomstbestendige VDSL supervectoring 35b maakt de FRITZ!Box internetsnelheden van tot wel 300 Mbit/s mogelijk op de aansluiting. Gigabit-LAN, USB 3.0 en de DECT-basis voor draadloze telefonie en smarthometoepassingen maken het veelzijdige communicatie-aanbod in het thuisnetwerk compleet.
Innovatieve Wi-Fi 6 voor een Wi-Fi-netwerk met veel Wi-Fi-eindapparaten
Naast smartphones, notebooks, tv’s en spelcomputers zijn steeds meer huishoudelijke en smarthome-apparaten voorzien van draadloze verbindingen – ideaal voor Wi-Fi 6. Door verkorting van de wachttijden en het nieuwe OFDMA-modulatieproces met QAM 1024 zorgt Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) voor meer efficiëntie, hogere snelheden en een betere Wi-Fi-dekking in huis. De FRITZ!Box 7590 AX biedt met 2.400 Mbit/s (5 GHz) + 1.200 Mbit/s (2,4 GHz) een grote reserve aan vermogen voor alle veeleisende toepassingen in het Wi-Fi-netwerk.
Krachtige centrale in het Mesh Wi-Fi-netwerk
De FRITZ!Box 7590 AX zorgt als Mesh Wi-Fi-centrale voor de beste Wi-Fi-kwaliteit in het hele thuisnetwerk. Verdeelde Wi-Fi-knopen (bijv. FRITZ!Box en meerdere FRITZ!Repeaters) worden in het Mesh Wi-Fi-netwerk samengevoegd tot één slim Wi-Fi-netwerk. De FRITZ!Box 7590 AX is dan de centrale (Mesh Master) en stuurt alle andere toegangspunten actief aan, zodat de in het thuisnetwerk gebruikte Wi-Fi-eindapparaten altijd zijn aangemeld bij het toegangspunt met de beste verbinding. Mobiele Wi-Fi-apparaten wisselen automatisch tussen de toegangspunten zonder onderbreking van actieve toepassingen.
Veelzijdig smarthome en comfortabele telefonie
Smarthome-apparaten zoals de radiatorthermostaat FRITZ!DECT 301, de schakelaar FRITZ!DECT 440 en de ledlamp FRITZ!DECT 500 worden aangestuurd via de geïntegreerde DECT-basis. Bij de geïntegreerde telefooncentrale kunnen twee analoge telefoons en tot wel zes draadloze DECT-telefoons (bijv. FRITZ!Fon) worden aangemeld. Via Wi-Fi worden zelfs smartphones met de gratis FRITZ!App Fon voor iOS en Android volwaardige VoIP-telefoons. Meerdere geïntegreerde antwoordapparaten, lokale en online-telefoonboeken en een schat aan comfortfuncties ronden het brede aanbod af.
Veelzijdige multimediafuncties
De FRITZ!Box 7590 AX brengt ook aangesloten USB-opslagmedia, onlineopslag en de daarop opgeslagen gegevens naar het thuisnetwerk. De geïntegreerde mediaserver met NAS-koppeling maakt opgeslagen films, muziek en foto's beschikbaar, zodat deze bijv. via een smartphone kunnen worden doorgegeven aan weergaveapparaten. De FRITZ!Box 7590 AX vormt zo een krachtig platform voor netwerkmultimediatoepassingen zoals IPTV, video on demand of 4K-streams.
Eigenschappen:
Geschikt voor ADSL2+ en VDSL-aansluitingen
Snelheden tot 300 Mbit/s door VDSL-supervectoring 35b
Veilig internetgebruik door een vooraf ingestelde firewall
Innovatieve dualband Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) geschikt voor een veeleisend thuisnetwerk met een groot aantal Wi-Fi-eindapparaten
Maximaal bereik en razendsnelle transmissie met 2.400 Mbit/s (5 GHz) en 1.200 Mbit/s (2,4 GHz)
Mesh Master-functie: de FRITZ!Box voegt verdeelde Wi-Fi-toegangspunten (bijv. FRITZ!Repeaters) samen tot een slim Wi-Fi-netwerk
VoIP-telefooncentrale met veelzijdige comfortfuncties voor analoge, DECT- en IP-telefoons
Smarthomecentrale voor licht, warmte en stroom met FRITZ!DECT-producten
Eenvoudige meertalige gebruikersinterface voor alle instellingen – ook in het Nederlands
Delen van muziek, films en foto's via de geïntegreerde mediaserver, bijv. met een smart-tv
Met MyFRITZ! overal en altijd beveiligde toegang tot d

Prijs: 249.00  (klik hier voor meer informatie)