HP OMEN X 15-dg0750nd Laptop – 15 Inch | 193905755233

De HP OMEN X 15-dg0750nd is uitgerust met een 15,6 inch Full HD beeldscherm. De Windows 10 laptop is uitgevoerd met een snelle Intel Core i9 processor, 32 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 512GB SSD schijf.
Kenmerken van de HP OMEN X 15-dg0750nd:
* Met de Intel Core i9 processor is de laptop geschikt voor intensief gebruik en de nieuwste games
* Zware software of de nieuwste games: geen probleem met 32 GB RAM
* Helder 15,6 inch scherm + een tweede touchscreen boven het RGB-toetsenbord
* Grote opslagcapaciteit en snel opstarten met 512 GB SSD
* Met de NVIDIA GeForce RTX 2070 videokaart speel je de games op ultra instellingen
15,6 inch beeldscherm
Dankzij het 15 inch scherm is de laptop compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar heb je ook nog een beeldscherm met voldoende werkruimte. Dit is de meest voorkomende schermgrootte, een laptop met een 15 inch beeldscherm is een laptop voor elk moment. Boven het RGB toetsenbord bevind zich een tweede scherm, op dit touchscreen kan je tijdens het gamen je Spotify of Twitch app nog bedienen.
Intel Core i9 processor
De processor voert alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer iets te laten doen, van het registreren van een simpele muisklik tot het reageren op een karakter in een grootse virtual-realitygame. Een Intel Core i9-processor is een geschikte processor voor iedereen die veel van zijn laptop vraagt. Bewerk je veel video’s, moet je laptop complexe berekeningen uitvoeren of stap je graag in de virtuele wereld van jouw favoriete game, dan is een laptop met een Intel Core i9-processor een slimme keus.
512GB SSD geheugen
Met 512 GB aan opslagcapaciteit heb je meer dan genoeg ruimte om alle documenten, foto’s, video’s en software op te slaan. De stabiliteit van de SSD zorgt voor een snelle opstarttijd en hierdoor is de laptop ook meer geschikt om met bijvoorbeeld foto- en videobewerkingssoftware te werken.
Windows 10
Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit.

Prijs: 3279.00  (klik hier voor meer informatie)