Samsung USB stick Bar Plus 256GB (Grijs) | 8801643230678

Neem al je bestanden mee op deze compacte 256GB USB stick van Samsung. Haal het beschermdopje weg, stop hem in de USB-poort en je bent klaar om te beginnen met het overhevelen van data.
 
Snelheid in stijl
De klassieker van de toekomst. De nieuwe generatie BAR Plus USB-sticks zijn onmisbare musthaves voor elke dag. Het ontwerp is strak en de snelheid is ongekend. Het full-body metalen design is een toonbeeld van minimalisme. De stick past gemakkelijk in je hand en is een slimme mix van stijl, snelheid en betrouwbaarheid.
 
Verplaatst bestanden in een oogwenk
Je tijd is weer van jou. Dankzij de nieuwste USB 3.1 standaard met snelle en praktische leessnelheden van 400 MB/s heb je meer tijd om te werken, spelen, kijken en creëren. Stuur in slechts 10 seconden een 3GB 4K UHD videobestand van je Bar Plus naar je pc.
 
Robuust en geraffineerd
Even sterk als stijlvol. Dankzij de stevige metalen behuizing blijven je data veilig en intact, en de geïntegreerde sleutelring voorkomt dat je de USB-stick per ongeluk ergens neerlegt of kwijtraakt. De BAR Plus is de ideale combinatie van krachtig design en zorgeloze duurzaamheid.
 
Stevig en betrouwbaar
Je bestanden zijn veilig, waar je ook naartoe gaat. Samsung is toonaangevend op het gebied van flashgeheugen. Dat maakt de BAR Plus een betrouwbare USB-stick voor het opslaan van je waardevolle data. De USB staat altijd voor je klaar en heeft een waterbestendige (tot 72 uur in zeewater), shockbestendige, temperatuurbestendige, magneetbestendige en röntgenbestendige behuizing waarop je een beperkte garantie van 5 jaar hebt.

Prijs: 49.99  (klik hier voor meer informatie)