Seagate externe SSD harde schijf One Touch 2TB (Blauw) | 763649160916

We kunnen allemaal wel wat extra ruimte gebruiken. Om onze digitale content op te slaan, natuurlijk. Daarom hebben we de One Touch-serie HDD's en SSD's ontworpen: hoogwaardige draagbare opslag met hoge capaciteit om je te helpen jouw digitale wereld eenvoudig en zelfverzekerd te beheren. Duurzaam en betrouwbaar: neem je content overal mee naartoe, zodat je er altijd over kunt beschikken.
Hoge capaciteit. Groots in stijl.
Verfijnd en subtiel. Aangename textuur. One Touch is verkrijgbaar in een aantal stijlen die jouw unieke look perfect aanvullen. En of je nu jaarlijkse belastingdocumenten of steeds meer fotoreeksen met hoge resolutie opslaat, capaciteit is geen probleem.
Handige back-up
One Touch biedt jou een gebruiksvriendelijke oplossing. Met een One Touch-SSD profiteer je van continue automatische back-ups, spiegel je bestanden voor naadloos bestandsbeheer en bescherm je zonder moeite ook bestanden met de Sync Plus-software.
Bijzonder klein. Bijzonder snel.
Geef jouw prestaties een snelheidsboost en boek sneller resultaten met de One Touch SSD. Profiteer van snelheden tot 1030 MB/s om grote bestanden zonder vertraging over te zetten, met wel 2TB opslagcapaciteit en een Android-app om back-ups te maken van foto's en video's en zo ruimte op jouw apparaat vrij te maken. Dankzij de handige plug-and-playcompatibiliteit met Windows en Mac via USB-C heb je jouw bestanden ook altijd binnen handbereik. Stijlvol en handig formaat om mee te nemen. Werk voortaan vlot vanaf deze schijf, waar je ook bent.
Een externe SSD uitgerust voor Android
Met een One Touch SSD maak je zo een back-up van video's, foto's en andere bestanden op je Android-apparaat en maak je meteen weer ruimte vrij op je apparaat. Dankzij de USB-C-connectiviteit en de nieuwe Android-app voor back-ups (te downloaden via de Google Play Store). Zet snel en eenvoudig bestanden over. De OneTouch SSD is ideaal om jouw content overal mee naartoe te nemen.

Prijs: 261.97  (klik hier voor meer informatie)